Merkillinen mediapelle

Jussi Halla-ahon mediaura on hämmästyttävä koska nopeasti alun vittuilun jälkeen media on ryhtynyt suoranaisesti rakastamaan natsitohtoria. Ensin tuli pakollista rasistisolvausta, aivan oikein, mutta nyt kaikissa jutuissa kehutaan Halla-ahon rohkeutta kääntyä natsiksi vihreydestä. (Ei huomata, että molemmat ovat yhtä pahoja ja typeriä.) Jussi Halla-ahon kääntyminen on historiallinen merkkipaalu koska siitä voidaan katsoa Natsi-Suomen saaneen lähtölaukauksensa. Suomen Sisun silloinen johto ei tiennyt millaisen kultapossun sai mutta ei myöskään tajunnut että anti-Kristus on syntynyt keskuuteemme. Maamme kristillinen perintö on vaarassa eikä pakanallista natsi-ideologiaa voi koskaan vähätellä suurimpana vaarana sille. Halla-aho on kirjoituksissaan tunnustanut olevansa ateisti ja toisen kautta ihannoinut sikiäviä Lestadiolaisia vaikkakaan ei muslimeita. Merkillinen mediapelle mutta kieltämättä juuri sopiva moraalittomalle ja henkisesti köyhälle ja yhä köyhtyvälle ajallemme.

Avainsanat: , , , , , , ,

29 vastausta to “Merkillinen mediapelle”

 1. Punaposki Says:

  Unohdit mainita että sillä on aina posket punaiset eikä se siksi uskalla mennä televisioväittelyihin vihreiden kanssa. Menee natsilta uskottavuus jos on koko ajan posket ruusuilla eikä kuumotuksessa logiikkakaan pelaa kuten omassa turvallisessa kellariloukossa Hillan hoivatessa kaikkia – kaikkia – perheen lapsukaisia.

 2. Nimetön Says:

  Merkillisiä olette tekin vitun punakaartilaiset.

 3. Nimetön Says:

  Nälkäkorven mukaan Jukka Relander on Halla-ahon napa lanko. Tietääkö joku tunteeko Relander Halla-ahon vaimon?

 4. Nimetön Says:

  Kyllä vaan. Ovat soittaneet samassa bändissä. Ilmeisesti nahkakanteletta?

 5. Pastori Putaalta Says:

  Herjaus on rikos.

 6. Antifasistinen kommentaattori Says:

  Halla-aho on punavihreä natsi. Tästä on mehevä postaus uutissivustollamme.

 7. Käden futaava kannattaja Says:

  Tämä pitää täysin kutinsa. Helvetin hyvä postaus! Huomasin jo ennen eduskuntavaaleja Suomi 24 palstalla että Halla-aho vetää aina sanansa takaisin. En ole äärioikeistolainen, en ole natsi, en ole rasisti, mutta kuulumpahan Suomen sisuun ja kirjoittelen rasistista, äärioikeistolaista natsipaskaa. Mutta emminä oikeasti sitä tarkoita, keräämpähän vaan ääniä typeriltä persuilta. Näin tiivistin Halla-aholaisuuden silloin, ja näin tiivistän sen yhäedelleen. Siksi äänestän edelleen Kädeä.

 8. Antifasistinen kommentaattori Says:

  Sisun jäsen on uhkaillut Juha Molaria:

  http://juhamolari.blogspot.com/2008/12/saako-pappi-moittia-ss-mannekiinia.html

 9. Kristitty entinen perussuomalainen Says:

  Pitää paikkansa! Juuri Markku Stenholmin -kaltaisten tyyppien takia erosin Perussuomalaisista viime syksynä. Luin järkyttyneenä Molarin ja Stenholmin väittelyä. Stenholm ei totisesti ole mielipiteenvapaudenystävä!

  http://nakokulma.net/index.php?PHPSESSID=im3pkb76f2pjd7trgm6hk96h80&topic=3004.msg58664#msg58664

 10. Käden futaava kannattaja Says:

  Ei tuossa ole mitään uutta, olen seuraillut Markku IDA Stenholmia sen jälkeen kun hän Suomi 24:sen sheriffin sai sensuroimaan paljastuksia sisusta. Joku muukin on seuraillut.

  http://sananvapauttaja.blogspot.com/2008/03/yksipuolista-sananvapautta.html

 11. Nimetön Says:

  Haiskaa kommarit vitulle.

 12. Nimetön Says:

  Täällähän on SS-mies Stenholmin uhkailua ja typerää pelkurimaista selittelyä (Hän muistuttaa idoliaan Halla-ahoa tässäkin suhteessa.):

  http://tinyurl.com/9opf6y

  IDA sanoi…

  ”Suosittelen liittymistä SAFKA:n toimintaan, koska elämä muuttuu yllättävän jännittäväksi. Olen äskettäin saanut uhkauksen, että minut heitetään kirkosta kuin leppäkeihäs, koska henkilö on tulkinnut minut Suomen antifasistisen komitean julistuksen nro 1 ensimmäiseksi allekirjoittajaksi. Hassu, eikö totta?!”

  

Ei se ollut mikään uhkaus. Kysyin sinulta ihan julkisesti voiko kirkolta kysyä mitä mieltä he ovat näkemyksistäsi. Itse olit sitä mieltä, että voi. Lue nyt vaikka kerran rauhassa tuo allekirjoittamasi teksti ja mieti sitten uudestaan mitä oikein ajattelet ja mihin oikein uskot.

Oman näkemykseni mukaan tuosta julistuksesta löytyy paljonkin tekstiä, joka aiheuttaisi sen, että lentäisit oikeassa kristillisestä kirkossa välittömästi johonkin muuhun, kuin seurakunnan paimenen virkaan. Suomen valtiokirkosta on paha sanoa, mutta ainahan kai kysyä voisi.

Jos nyt kuitenkin koet sen uhkaukseksi ja koska, kuten tiedetään, laatat kauluksessa ovat antifasisteille se tärkein asia, niin voin kyllä unohtaa koko jutun, ihan säälistä.

  28. joulukuuta 2008 14:19

 13. Nimetön Says:

  Sukrea on tämä Stenholm, ei ole miehessä SISUA! 😀

 14. Sisulainen Says:

  ”Sukrea”. Sukreapa sukrea, vitun kommaripölvästi.

 15. antissmannekiini Says:

  Huhu kertoo Relanderin olleen Halla-ahon häissä. Pitääkö paikkansa?

 16. Perussuomalainen Says:

  Outoa jos näin on, koska Relander hyökkää säännöllisesti Hallista vastaan. Relander on kuulemma soittanut Hillan kanssa samassa bändissä, voisiko joku hallislaisten sisäpiiristä vahvistaa huhun?

 17. Nimetön Says:

  En oo natsi mutta vahvistan toki. Pitää paikkansa.

 18. Nimetön Says:

  Olisiko kuvaa todisteeksi?

 19. Nimetön Says:

  Ei.

 20. Sisulainen Says:

  Vittu teidän kommarikristittyjen päät on sekaisin.

 21. Nimetön Says:

  Haise Sisulainen vitulle.

 22. Antinatsi Says:

  Merkillinen pelle saa vielä merkillisempiä seuraajia. Jukka Hankamäki paljastaa miten hänestä tuli nats… eikun ”nuiva” (halla-aholaisuuskielinen ilmaus kansallismieliselle):

  http://jukkahankamaki.blogspot.com/2008/12/miten-minusta-tuli-nuiva.html

 23. Nimetön Says:

  Painu antinatsi sinäkin hevonvittuun täältä kunnonkansalaisia häiritsemästä.

 24. Nimetön Says:

  Halla-aho pistää vaimonsa koville noilla lestadiolaishaaveillaan.

 25. Nälkis-fani Says:

  Kai sitä nyt mies lapsia saa tehdä vaikka natsi onkin? Pitäähän natsinkin saada panna.

 26. Nimetön Says:

  Tää on natsien parodia antifasisteista, saatanan torvelot.

 27. Sepi vapaaksi! Says:

  Rotutohtori on natsi ja sen tietää jokainen. Seppo Lehto, Tampere.

 28. Feisbuk Says:

  Nimimerkki “Reino” ja Muutos 2011
  Jaa
  pe kello 17:10

  Jarkko Pesonen (Uni. Joensuu):

  Reino:

  “Maria Guzenina huudettu!

  Nyt on sitten iltapäivälehdissä juttua, miten Rantalaisen ja sen jonkun toimittajan tappelu Lontoossa johtui siitä, että pojille oli tullut pientä riitaa, että kumpi saa Guzeniinaa. Tilanne johti toimittajan leuan murskautumiseen, mutta sitä mielenkiintoisempaa lopputulosta ei iltapäivälehdissä kerrottu. Vielä. Vai kävikö niin, että Peter Orre veti välistä ja tappelupukarit jäivät ns. nuolemaan näppejään?

  Nyt olisi Jussilla miljoonan taalan paikka päästä todella kovan luokan poliitikon seuraan lööppeihin tutkintapyynnöllään!!1!!!1

  Mujahed bin! Guzenina! Halla-aho!

  Siitä ei puuttuisi enää kuin Max Hupli ja Herlinin koko suku, niin johan olisi viikonloppu pelastettu.”

  Aikansa jaksaa katsoa Reinon öyhöttävää huumoria, mutta siinä vaiheessa kun hän liittää meuhkaamiseensa elämänsä henkirikoksen mukana menettäneitä – ja joillekin tärkeitä ihmisiä – voi kysyä, että palveleeko tämä kenenkään etua. Onnea muutos 2011. Vittu.

  http://www.facebook.com/topic.php?topic=21790&post=391163&uid=154969924324#/topic.php?uid=154969924324&topic=21790

  Nimimerkki “Reino” on sairas väkivaltarikollinen ja hormonipillereiden ja alkoholin sekakäyttäjä, jonka ei missään nimessä pitäisi olla tässä puolueessa mukana millään tavalla.

  Ylläsiteeratussa kirjoituksessa “Reino” naureskelee väkivalta- ja henkirikoksille ja esittää lisäksi “humoristisia” viittauksia kidnappaukseen, alkoholismiin ja perheväkivaltaan (Herlinin suku).

  Tuo teksti on niin sairasta, että kenenkään Muutos 2011-puolueessa toimivan ihmisen ei pitäisi kirjoittaa mitään tuollaista.

  P.S. Reino esittää väkivaltaa tendenssinomaisena ratkaisuna koulukiusaamiseen:

  Lainaus käyttäjältä: reino – 24.09.2009, 19:42:32

  En ole varma, onko tätä ratkaisumallia vielä esitetty ketjussa, koska en jaksanut lukea kaikkea, mutta yleensähän kiusaaminen lakkaa, kun kiusattu alkaa lyödä takaisin. Usein jo ensimmäinen kerta riittää. Patenttiratkaisu kiusaamiseen on siis: vedä niitä turpaan.

  Lainaus käyttäjältä: M.E. [huom. ei Mikko Ellilä] – 24.09.2009, 21:09:52

  Kuulostaa hyvältä, mutta ei toiminut ainakaan minunkohdallani. Melko lyhyenä ja hintelänä (erityisesti ala-asteella olin muita paljon lyhyempi) tappeluun ajautuminen ilman taistelulajin osaamista on katastrofaalista.

  Kävin yhden minua tahallaan tönineen tyypin kimppuun ja seurauksena oli alun tasaisen tappelun jälkeen turpiin ottaminen ja helvetillinen päänsärky betoniin lyödystä päästä. Töniminen ja naljailu ei loppunut. Lisäksi minusta tehtiin syntipukki (mikä on totta siinä mielessä, että minä löin ensin, ei pitäisi provosoitua) ja tönijästä uhri.

  Nimimerkki “Reinon” maailmankuva on, että kaikki asiat selvitetään väkivallalla.

  Tuollaisen ihmisen ei pitäisi olla minkään laillisesti toimivan poliittisen puolueen tai järjestön jäsen.

  Kirjoitettu perjantaina · Kommentoi · Tykkää / En tykkääkään · Ilmianna muistiinpano
  Veikko Suvanto tykkää tästä.
  Harri Eerikäinen
  Harri Eerikäinen
  Mikko Mikko, kun s… Lue lisäää kerran osaat halutessasi vähän aikaa vetää intellektuellin roolia ihan upeasti, niin miksi pilata hyvä homma noilla “sairaaksi, mielipuoleksi, idiootiksi tai kehitysvammaiseksi” kovin kepeästi leimaamisilla?

  Varsinkin kun tuomitset kaiken öyhöttämisen ja väkivallan kovin jyrkästi, niin eikö tuollainen provosoiva, “miehekäs” kielenkäyttö yhdistettynä väkivallattoman älykön olemukseen ole vähän sama kuin koulupoikana näyttää kieltä ja mennä rillien taakse piiloon? Jos yrittää istua kahdella pallilla niin ennen pitkää siinä touhussa voi revetä perse.
  pe kello 18:13
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Sinulla on väkivaltarikollisen maailmankuva. Et osaa nähdä eroa verbaalisen kritiikin ja fyysisen väkivallan välillä.

  Sinä aivan selvästi kuvittelet, että kritiikin/vittuilun kohteeksi joutuneella on oikeus vetää kritisoijaa/vittuilijaa turpaan. Tuo on nimenomaan väkivaltaisen roskaväen ajattelutapa, joka on kiteytettävissä vajaaälyisten mottoon “väkivalta lopettaa vittuilun”.

  Normaalit ihmiset osavaat selvittää asiat puhumalla, kun taas vajaaälyiset reagoivat loukkaavaksi kokemiinsa repliikkeihin ryhtymällä väkivaltaiseksi. Tämä on täsmälleen samaa logiikkaa, jota muslimit noudattavat reagoidessaan heitä “loukkaaviin” pilapiirroksiin ryhtymällä riehumaan. Samoin Simo Rantalainen noudattaa tuota sinun logiikkaasi esittämällä turpiinvetouhkauksia Halla-aholle sen vuoksi, että tämä on “loukannut” muslimien tunteita sanomalla heidän profeettaansa pedofiiliksi…. Lue lisää

  Oletko Harri Eerikäinen kääntynyt muslimiksi vai onko sinulla jokin muu syy käyttäytyä yhtä tyhmästi kuin Simo Rantalainen?
  pe kello 18:33
  Harri Eerikäinen
  Harri Eerikäinen
  Sinun “kritiikkisi” on nyt k… Lue lisäääsittääkseni pähkinänkuoressa seuraavanlainen; minä olen käyttäytynyt tyhmästi.

  Se johtuu siitä, että sinun aukottoman päättelyketjusi mukaan minä kuvittelen kritiikin kohteeksi joutuneella olevan oikeus vetää kritisoijaa turpaan; minulla on siis väkivaltarikollisen maailmankuva. Tämä maailmankuva liittää minut väkivaltaiseen roskaväkeen ja muihin vajaaälyisiin. Menikö oikein?

  Et sinä minusta esitä mitään kritiikkiä, sinä soitat suutasi. Minä en sinun suunsoitostasi loukkaannu, mutta tarkoitin sitä, että joku voisi suuttua, ja että jos tällaisella henkilöllä tosiaan olisi tuollainen maailmankuva, toimintatapa ja hengenlahjat jotka sinulla on tapana hyvin helposti liittää ihmisiin näitä paremmin tuntematta, niin silloin voisit todellakin saada turpaasi.
  pe kello 19:02
  Harri Eerikäinen
  Harri Eerikäinen
  Tarkoitin myös sitä, että jos aikuinen, ilmeisen älykäs mies ei keksi parempaa tekemistä kuin vittuilla alvariinsa melko tuntemattomille ihmisille ja saa siitä hyvästä joskus pataansa, on siinä vaiheessa ellei nyt suorastaan säälittävää niin ainakin arvostelukyvyn puutetta osoittavaa alkaa vinkumaan oikeuksistaan, vaikkakin teorian tasolla olisi aivan oikeassa.
  pe kello 19:05
  Johannes Nieminen
  Johannes Nieminen
  Liittymättä muuten henkilöiden väliseen keskinäiseen riitaan, niin reinon ensimmäisen kommentin kritiikkiä en ymmärrä. Huumorissa on toki mukana henkirikoksen uhri, mutta jos tutkii Orren taustoja, niin tuskin kukaan pistää pahakseen.
  pe kello 19:07
  Harri Eerikäinen
  Harri Eerikäinen
  Ei meillä ole Mikon kanssa riitaa, siihen tarvitaan kaksi.
  pe kello 19:13
  Johannes Nieminen
  Johannes Nieminen
  Harri, en tarkoittanutkaan sinua. Facebookin toimimattomuuden takia en edes nähnyt kommenttejasi.
  pe kello 19:16
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  En minä riitele sinun kanssasi. Minä vain totean sinun edustavan samaa väkivaltarikollisen maailmankuvaa, jota edustaa myös nimimerkki Reino.
  pe kello 19:16
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  “jos aikuinen, ilmeisen älykäs mies ei keksi parempaa tekemistä kuin vittuilla alvariinsa melko tuntemattomille ihmisille ja saa siitä hyvästä joskus pataansa,”

  En minä vittuile tuntemattomille ihmisille. Olen tavannut tämän “Reinon” 3-4 kertaa. Toki hän on “melko” tuntematon siinä mielessä, että hän ei ole mikään läheinen tuttava. En kuitenkaan haluakaan tutustua lähemmin tuollaiseen väkivaltaiseen hormonipillereiden ja alkoholin sekakäyttäjään.

  En ole “saanut turpiini” idiooteilta, joille olen vittuillut. En liiku sellaisissa piireissä, joissa turpiinveto on normimeininkiä. Sinä ilmeisesti liikut…. Lue lisää

  “on siinä vaiheessa ellei nyt suorastaan säälittävää niin ainakin arvostelukyvyn puutetta osoittavaa alkaa vinkumaan oikeuksistaan, vaikkakin teorian tasolla olisi aivan oikeassa.”

  Ymmärrän kyllä, että teoreettiset oikeudet eivät suojele konkreettiselta väkivallalta. Juuri siksi en kaveeraa “Reinon” kaltaisen väkivaltaisen roskaväen kanssa.
  pe kello 19:21
  Harri Eerikäinen
  Harri Eerikäinen
  En tunne Reinon maailmankuvaa, mutta varmasti meillä jotain yhteistä on. Sinulla ja minulla on myös yhteistä ainakin se, että vaikka olen eri mieltä kanssasi omasta maailmankuvastani, niin ilmeisesti meistä molemmista sinulla on täysi oikeus sanoa se.
  pe kello 19:22
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Jussi+Halla-aho+teki+Simo+Rantalaisesta+tutkintapyynn%C3%B6n+poliisille/1135249579859?ref=rss

  Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho on tehnyt poliisille tutkintapyynnön Simo Rantalaisen radiossa esittämistä uhkailuista.

  Toimittajat Jussi Heikelä ja Aki Linnanahde haastattelivat Rantalaista Radio Rock -kanavan Korporaatio-ohjelmassa viime maanantaina. Suorassa lähetyksessä Rantalainen toimittajien yllyttämänä uhkaili Halla-ahoa väkivallalla…. Lue lisää

  Halla-aho muistuttaa, että Rantalainen on tuomittu aiemmin kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta, useista pahoinpitelyistä, ampuma-aserikoksesta ja perättömästä vaarailmoituksesta, joten hänellä on kaikki syy pitää tätä tasapainottomana ja vaarallisena ihmisenä ja suhtautua uhkailuihin vakavasti.
  pe kello 19:24
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Halla-ahon tekemä rikosilmoitus Rantalaisen väkivaltaisista uhkauksista ei mitenkään eroa siitä, että minä harkitsin rikosilmoituksen tekemistä “Reinon” minulle esittämistä väkivaltaisista uhkauksista. Onko Halla-ahokin sinun mielestäsi väärässä? Olisiko Halla-ahon vain pitänyt “selvittää välinsä” Rantalaisen kanssa vetämällä tätä turpaan, kuten sinun ja “Reinon” mielestä ihmisten yleensä pitää tehdä?
  pe kello 19:26
  Harri Eerikäinen
  Harri Eerikäinen
  Jos Jussi olisi ensin sanonut Rantalaista vajaa… Lue lisääälyiseksi, väkivaltaiseen roskaväkeen kuuluvaksi henkilöksi, jolla on väkivaltarikollisen maailmankuva (ottamatta kantaa hypoteettisen väitteen todenmukaisuuteen), ja Rantalainen sen jälkeen aivan ennalta-arvattavasti olisi uhannut ravistella Jussia, toteaisin aivan samoin kuin sinulle edellä; Rantalaisella ei ole oikeutta ravistella Jussia, mutta Jussilta osoitti lapsellisuutta ja arvostelukyvyn puutetta haastaa turhaan riitaa sellaisen henkilön kanssa, jonka ominaisuudet ja reagointitavan hän jo ennalta tiesi.

  Mutta näinhän Jussi ei tehnyt, ja sinäkin ilmeisesti syyttelet syyntakeettomiksi, sairaiksi, vaarallisiksi ja väkivaltaisiksi hulluiksi vain sellaisia, joita tiedät voivasi turvallisesti solvata. Kuten itse sanoit: “En ole ’saanut turpiini’ idiooteilta, joille olen vittuillut. En liiku sellaisissa piireissä, joissa turpiinveto on normimeininkiä. Sinä ilmeisesti liikut”.

  Totta. Minä liikun myös sellaisissa piireissä, joissa mi
  pe kello 19:36
  Harri Eerikäinen
  Harri Eerikäinen
  …joissa mies vastaa huutoonsa.
  pe kello 19:41
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Sinun maailmankuvassasi “mies vastaa huutoonsa” tarkoittaa sitä, että erimielisyyden esilletuominen verbaalisesti johtaa raakaan fyysiseen väkivaltaan.

  Olet siis väkivaltaista roskaväkeä, MOT.

  Olet malliesimerkki sellaisesta rikollisesta paskasakista, jota ei pitäisi Muutos 2011-puolueeseen päästää. Olet samanlainen väkivaltarikollinen kuin Reino. Sinähän olet mm. ollut vankilassa tapon yrityksestä.
  pe kello 19:45
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Tuollainen rikollinen roskaväki täytyy pitää helvetin kaukana Muutos 2011-puolueesta ja ylipäätään mistä tahansa laillisesti toimivasta järjestöstä.
  pe kello 19:48
  Elisa Siekkinen
  Elisa Siekkinen
  Toivoisin tämän päättyvän. Reino ei ole poistumassa kuvioista. Hän ei myöskään tietääkseni ole väkivaltarikollinen.
  pe kello 19:52
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Reino on hormonipillereiden ja alkoholin sekak… Lue lisäääyttäjä, joka syyllistyi väkivaltarikokseen esittämällä minulle pahoinpitelyuhkauksen kahteen kertaan samana päivänä keskikesällä hommaforumin pyöräretkipäivänä, molemmilla kerroilla useiden todistajien läsnäollessa.

  Jos Reino ei ole poistumassa Muutos 2011-puolueesta, se osoittaa puolueen hyväksyvän väkivaltarikolliset joukkoonsa. Tällainen väkivaltarikollinen on myös Harri Eerikäinen, joka todella on ollut vankilassa tapon yrityksestä. Hänen kommenttinsa Reinosta on nähtävä tätä taustaa vasten. Linnakundi on tietysti tyypillistä väkivaltaista paskasakkia, joka puolustelee toisia rikollisia. Reino on väkivaltainen hormonipillereiden ja alkoholin sekakäyttäjä, jota puolustelee vankilassa tapon yrityksestä istunut tatuoitu skini Harri Eerikäinen. Ei mene hyvin Muutos 2011-puolueella, jos siellä on tuollaista paskasakkia.
  pe kello 20:01
  Petri Kaivanto
  Petri Kaivanto
  Minulla on taatusti varsin paljon yhteist… Lue lisäää niin ex-Rantalaisen, Ellilän, Eerikäisen, Halla-ahon, Mäki-Ketelän etc. kiistaa herättävien henkilöiden kanssa.
  Olisi syytä keskittyä yhdistäviin asioihin! Tai no islamisoitumisen vastustaminen ei ehkä yhdistä ketään meistä ex-fiksuun ex-Rantalaiseen ;D

  Väkivaltaan suhtaudun erittäin nuivasti, varsinkin koska itse olen hintelä kukkakeppi ja minulle muskeleilla päteminen ei ikinä ole ollut relevantti selvitymisstrategia. Parhaista kavereistani löytyy testosteronipitoisempia tyyppejä, jotka ovat saattaneet isällistä avokämmentä joskus käyttääkin, mutta en ihaile heitä sen vuoksi, päinvastoin, vaan muista syistä.
  pe kello 20:15
  Elisa Siekkinen
  Elisa Siekkinen
  Olin kyllä paikalla kesällä. Tilanne ei mielestäni ollut uhkaava. Ketään ei ole epäilty eikä tuomittu rikoksesta. Minun käsittääkseni kysymys on siitä, että Mikon ja reinon henkilökemiat eivät sovi yhteen.
  pe kello 20:32
  Victor Bruun
  Victor Bruun
  Näen että seppo lehdon ja von grewendorphin perintö on siirtynyt seuraavalle sukupolvelle.
  Uniikisti kylläkin tällä kertaa vain toinen tunkee mielipiteensä toisesta vähän joka paikkaan.
  la kello 1:07
  Victor Bruun
  Victor Bruun
  Civilized men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.
  -Robert E. Howard, The Tower Of The Elephant
  la kello 1:13
  Markku Stenholm
  Markku Stenholm
  Lievästi ilmaistuna yliampuvaa juttua Mikolta ja Jarkoltakin.

  On kai turha sanoa, että Turussa ei kesällä ollut millään tavoin uhkaava tai väkivaltainen ilmapiiri, eikä edes mitään kiistoja ollut, mutta se nyt kuitenkin on totta.
  la kello 7:20
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Victorin läppä “Seppo Lehdon perinnöstä” on täysin irrelevanttia löpinää.

  Jari Leino alias “Reino” esitti minulle pahoinpitelyuhkauksen kaksi kertaa saman päivän aikana, ensimmäisen kerran puhelimitse ja toisen kerran kasvotusten, molemmilla kerroilla useiden todistajien läsnäollessa.

  Victorin mielestä on ikävää, että minä kerron negatiivisen mielipiteeni minua julkisesti uhkailleesta Jari Leinosta. Tämä on täsmälleen sama asia kuin jos Victor kieltäisi Halla-ahoa esittämästä vastalausetta Rantalaisen väkivaltaiseen uhkaukseen. Menepä Victor vittuilemaan Halla-aholle, kun sinä nyt näemmä olet ottanut asiaksesi puolustella väkivaltarikollisia…. Lue lisää

  Jos taas et ole vittuillut Halla-aholle tämän tekemästä rikosilmoituksesta, miksi vittuilet minulle kielteisestä suhtautumisestani hormonipillereiden ja alkoholin sekakäyttäjän, kamppailulajien harrastajan ja julkisesti väkivaltaista diskurssia viljelevän Jari Leinon minulle esittämiin turpiinvetouhkauksiin?
  Eilen 14:11
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Elisa Siekkinen:
  “Olin kyllä paikalla kesällä. Tilanne ei mielestäni ollut uhkaava.”

  Sinun mielestäsi se ei ole uhkaavaa, että hormonipillereiden ja alkoholin sekakäyttäjän, kehonrakentaja ja kamppailulajien harrastajan esittää pahoinpitelyuhkauksia?
  … Lue lisää
  Elisa Siekkinen:
  “Ketään ei ole epäilty eikä tuomittu rikoksesta.”

  Tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä, että minä en viitsinyt tilata poliiseja paikalle pidättämään Jari Leinoa hänen minulle esittämiensä väkivaltaisten uhkauksien takia. Harkitsin kyllä tätä, mutta en viitsinyt herättää huomiota kesken ravintolaillallisen kutsumalla poliisiautoa paikalle. Jos joku aikoo jatkuvasti vedota tähän “Leinoa ei ole epäilty eikä tuomittu mistään”-argumenttiin, katson olevani pakotettu tekemään rikosilmoituksen Leinosta ja vaatimaan hänelle sakkorangaistusta pahoinpitelyuhkauksesta ja vaatimaan häneltä korvauksia henkisistä kärsimyksistä.
  Eilen 14:16
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Elisa Siekkinen:
  “Minun käsittääkseni kysymys on siitä, että Mikon ja reinon henkilökemiat eivät sovi yhteen.”

  Sinun mielestäsi pahoinpitelyllä uhkaaminen on sama asia kuin se, että “henkilökemiat eivät sovi yhteen”?
  … Lue lisää
  Onko pahoinpitelyllä uhkaaminen sinun mielestäsi normaalia käytöstä?

  Harrastatko itse väkivaltaisia uhkauksia aina, kun sinulla “henkilökemiat eivät sovi yhteen” jonkun kanssa?

  Toistan: onko pahoinpitelyllä uhkaaminen sinun mielestäsi normaalia, hyväksyttävää ja laillista käytöstä?
  Eilen 14:18
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Markku Stenholm:
  “On kai turha sanoa, että Turussa ei kesällä ollut millään tavoin uhkaava tai väkivaltainen ilmapiiri, eikä edes mitään kiistoja ollut, mutta se nyt kuitenkin on totta.”

  Tuo ei missään nimessä ole totta.
  … Lue lisää
  Jos joku hullu bodari nimeltä Jari Leino esittää minulle pahoinpitelyuhkauksen kahteen kertaan samana päivänä, kyseessä on nimenomaan tasan tarkkaan uhkaava ja väkivaltainen ilmapiiri.

  Jari Leino on mielisairas väkivaltarikollinen, joka esittää ihmisille pahoinpitelyuhkauksia rutiininomaisesti.

  Mm. Leinon tamperelainen tuttava Heikki Luoto on kertonut Leinon esittääneen hänellekin pahoinpitelyuhkauksen.

  Ihmettelen tässä viestiketjussa esiintyvää väkivaltarikosten vähättelyä. Missä alamaailman piireissä te oikein pyöritte, kun pidätte väkivaltaisia uhkauksia normaalina käytöksenä?
  Eilen 14:24
  Elisa Siekkinen
  Elisa Siekkinen
  Pahoinpitelyllä uhkaaminen ei mielestäni ole hyväksyttävää käytöstä. En vain usko, että Jari olisi ollut tosissaan.
  Eilen 14:37
  Victor Bruun
  Victor Bruun
  Koska tuo koko sekakäyttäjä & väkivaltarikollinen on yhtä totta ja asiallista kun lista eläimimistä mitä joku on nylkyttänyt.
  Ja suunnilleen yhtä tuottavaa.

  Siksi näen aiheelliseksi todeta että perintö on mennyt jakeluun.
  … Lue lisää
  Erinäiset toteamukset läskipäisistä aseharrastajista ja henkisesti vammaisista murteiden puhujista menee aika samalla aaltopituuella.

  Kolmanneksi ja viimeiseksi on olemassa sellainen käsite kun in-group. Joka hyppää sen päälle saa muiden ryhmän jäsenten vihat niskaan. Ja tällä hetkellä olet melko tehokkaasti potkimassa itsesi ulos tästä ryhmästä.

  Että tällaista Mikko. Mieti mitä haluat, mieti miten toimia.. ja jos menetelmät aikaansaavat toivotun tuloksen, vai toimivatko ehkä täysin päinvastaisesti. Ellen välittäisi, en neuvosi vaan antaisin sinun tuhota itsesi.
  Eilen 14:40
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Jari Leino, joka on kahteen kertaan uhannut minua pahoinpitelyllä, on täysin todistettavasti ja kirjaimellisesti väkivaltarikollinen. Pahoinpitelyllä uhkaaminen on määritelmän mukaan väkivaltarikos. Tämä on siis täyttä totta, joten sinä Victor olet täysin väärässä.

  Sinun vihjailusi siitä, että minä olen “potkimassa itseäni ulos” jostain sisäpiiristä, tarkoittaa väkivaltarikosten hyväksymistä.

  Jos tämä “sisäpiiri” ryhtyy boikotoimaan väkivaltarikolliseen Jari Leinoon negatiivisesti suhtautuvia ihmisiä, tämä “sisäpiiri” hyväksyy, suojelee ja kannattaa väkivaltarikollisia…. Lue lisää

  On sanomattakin selvää, että minä en halua kuulua väkivaltarikollisia suojelevaan jengiin. Sinä ilmeisesti haluat.

  On todella perverssiä, että sanot minun “tuhoavan itseni” suhtautumalla negatiivisesti väkivaltarikollisuuteen. Sinä siis puolustat väkivaltarikollista ja katsot kaikkien väkivaltarikoksia vastustavien ihmisten “tuhoavan itsensä” sinun silmissäsi tai sinun “sisäpiirisi” silmissä.
  Eilen 14:49
  Victor Bruun
  Victor Bruun
  ei sitten.
  Eilen 14:51
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Vastaa näihin kysymyksiin:

  1. Hyväksytkö sen, että joku bodari huvikseen esittää ihmisille pahoinpitelyuhkauksia sekä puhelimitse että kasvotusten?

  kyllä/ei… Lue lisää

  2. Haluatko suojella sellaista rikollista, joka esittää moisia uhkauksia?

  kyllä/ei

  3. Haluatko kuulua sellaiseen ryhmään/jengiin, joka suojelee, kannattaa ja tukee moisia rikollisia?

  kyllä/ei
  Eilen 14:54
  Markku Stenholm
  Markku Stenholm
  “Tuo ei missään nimessä ole totta.”

  No totta on ainakin se, että päivän aikana ei porukan kesken ilmennyt mitään väkivaltauhkauksia, eikä illalla ilmapiiri ollut uhkaava. En kuullut mitä pöydän siinä osassa missä te istuitte puhuttiin, mutta mikään ei ainakaan kiinnittänyt huomiota vaan kaikki vaikutti aivan rennolta ja rauhalliselta.

  Ja oli miten oli en todellakaan usko, että Reino olisi väkivaltainen sekakäyttäjä. Mikäli on, niin hyvin osaa sen kännissäkin piilossa pitää.
  Eilen 17:36
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Harri Eerikäisestä:

  http://hommaforum.org/index.php/topic,13984.msg211928.html#msg211928

  Harri kertoo lyöneensä rautaisella pampulla päähän yhtä maahanmuuttajaa ja tökänneensä vielä painin tiimellyksessä veitsellä, ja johtuen alkujaan vain siitä, että toinen heistä oli taputtanut Harrin koiran takapuolta. Miettikää nyt millaisia lööppejä tuosta saa nostettua? Harri myös kirjoituksensa perusteella katsoo edelleen, että hän olisi ollut tapaukseen vähemmän syyllinen ja koittaa mielestäni jotenkin oikeuttaa tapahtunutta. En näe aitoa anteeksipyyntöä…. Lue lisää

  Jos tällaisia kavereita hyväksytään mukaan, niin on aivan mahdotonta pystyä vaikuttamaan yhtään mihinkään. Tuomio tulee julkisuudelta. Harri pitäisi siksi ehdottomasti erottaa tulevan puolueen toiminnasta.
  Eilen 20:26
  Mikko Ellilä
  Mikko Ellilä
  Kappas, Reino itse kirjoittaa Harri Eerik… Lue lisäääisestä:

  http://hommaforum.org/index.php/topic,13984.msg212090.html#msg212090

  Harrin toiminta ja elämä tuohon aikaan näyttää olleen aika tyypillistä sekakäyttäjän touhua. Siis täysin perseoottista toimintaa. Minä en näe noissa tapauksissa itsepuolustusta enkä hätävarjelua. Mieshän on ollut kävelevä aikapommi. Kyllä ne rähinät aina jostain löytyy, kun kuljeskellaan pamit kierrossa ja puukko taskussa. Toistan vielä: Harrin teot ovat olleet täysin perseestä ja niitä on turha selitellä tai puolustella millään tavalla.
  Eilen 20:42

 29. näin on Says:

  Kova on poika itseään puolustamaan, ehkä se johtuu siitä pienen miehen kompleksista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: