Kriitikko Messiastakin typeränpi

Verkossa on jo jonkunaikaa ollut saatavilla tämä kirjoitus jota Nälkäkorpikin on blogissaan ruotinut.

 

http://halla-aholaisuuden-kritiikki.blogspot.com/2008/11/halla-aholaisuuden-kritiikki-osa-i.html

 

Mitä pitäisi ajatella pölkkypäästä joka näkee hulluutensa muttei osaa toimia oikein? Hän on pahimmanlajin lahkolainen epäjumalanpalvelija, Kristus meitä siunatkoon! Niin on kadoksissa Kriitikon järki kulta ettei voi kuin parkuen kauhistua. Halla-ahon opetuslapset äänessä, Jukka Aakula ystävänsä Valkean kanssa. Suomen pahimmat nettirasistit. Herra meitä varjelkoon!

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , ,

15 vastausta to “Kriitikko Messiastakin typeränpi”

 1. Nationalisti Says:

  Tuo az on kai oikeasti vihreä tai ainakin on ollut. Olen kuullut vihreiden sisältä huhuja, että tuntee Niemelän. azin veli ainakin tuntee Niemelän, sen tiedän.

 2. Nimetön Says:

  Pitää paikkansa. Myös Soininvaara tuntee azin tai tietää hänen oikean nimensä.

 3. Nimetön Says:

  Onko sukua Jiri Keroselle?

 4. Sananvapauttaja Says:

  Ei ole. Keronen ei ole sukua vihreille. Halla-aho puolestaan ei ole omaksunut SS:n creative writing -oppeja. Julkaisemme täälläkin nämä Googlen välimuistista pelastetut ohjeet: me EMME KOSKAAN SENSUROI MITÄÄN.

  Tämä on Googlen välimuistitallenne kohteesta http://www.suomensisu.fi/kirjasto/kirjoittaminen.htm. Tämä versio sivusta tallennettiin 10. syyskuu 2008 20:14:59 GMT. Nykyinen sivu voi näyttää erilaiselta. Lisätietoja

  Tekstimuotoinen versio
  Seuraavat hakusanat on korostettu: suomen sisu aatteen kultaiset

  LUOVA KIRJOITTAMINEN

  Aatteen esittämisen kultaiset säännöt
  (Ensiesitys: Suomen Sisun II kinkerit 20.6.1999)

  Ole asiallinen

  Asiallinen käsittelytapa antaa uskottavuutta ajatuksillesi. Alatyylin ilmaisut ja muut lapsellisuudet puolestaan vievät huomion itse asiasta sen esittämistapaan. Pyri aina asiallisuuteen ja uskottavuuteen, sillä haluathan lukijan kiinnittävän huomionsa mieluummin asiaasi kuin sen kypsymättömään esitystapaan. Vastustajien on aina helppo leimata kirosanoja viliseva mielipidekirjoitus ja jättää sen sisältö huomioimatta. Lennokkuus, huumori ja tunteisiin vetoaminen ei kuitenkaan ole kiellettyä.

  Perustele mielipiteesi

  Kansallismieliset ovat toisinajattelijoita, joten heillä koetaan olevan velvollisuus perustella valtavirrasta poikkeava mielipiteensä. Uskalla rohkeasti olla eri mieltä, mutta muista myös kertoa miksi ajattelet niin. Vastustajilla on kansallismielisistä tietty virheellinen kuva, joka leimaa mielipiteesi jos et muista perustella näkemyksiäsi. Sinun on kumottava ennakkoluulot vankoilla ja asiallisilla perusteluilla.

  Älä provosoidu

  Vastustajat haluavat leimata kansallismieliset kiihkoilijoiksi ja siksi he pyrkivät provosoimaan sinua kirjoituksillaan. Kiihkeä ja äärimmäisiä mielipiteitä sisältävä vastakirjoitus on heille suuri voitto, joka romahduttaa uskottavuutesi. Älä asetu vastustajien toivomaan muottiin, vaan yritä saada heidät menettämään malttinsa ja siten astumaan omaan ansaansa. Lyö heidät heidän omilla aseillaan.

  Älä kirjoita tunnekuohussa

  Kiihtyneessä mielentilassa oleva ihminen toimii harkitsemattomasti. Vaikka olisit ärtynyt vastustajan viestistä, anna tunnekuohun mennä ohi ennen kuin vastaat hänelle. Jokaisen kirjoitetun sanan pitää olla vakaan harkinnan tulos, sillä muuten vastustajat pääsevät liian helpolla leimatessaan kirjoituksesi asiattoman tyylin perusteella. Mikään ei ole hauskempaa kuin kommentoida kiihtyneen kirjoittajan tekstiä.

  Pysy totuudessa

  Vaiheesta jää aina kiinni ja silloin kirjoittaja menettää maineensa. Kirjoita aina pelkästään ehdottomia tosiasioita, sillä yksikin pieni todistettava lipsahdus romahduttaa lukijan luottamuksen sinua kohtaan. Mikäli jäät kiinni väärästä tiedosta, tunnusta se julkisesti. Häpeällinen piilottelu vain pahentaa asiaa. Tarkista kaikki mainitsemasi tosiasiat ennen kuin päästät kirjoituksesi julkisuuteen. Mikäli olet epävarma jonkin asian suhteen, jätä se pois kirjoituksestasi. Kansallismielisillä ei ole varaa kirjoittaa muuta kuin totuus.

  Huomioi kohdeyleisö

  Eri ihmisryhmille kirjoitetaan eri tavoin. Esimerkiksi kansallismielisille ei välttämättä tarvitse perustella aatteen oikeutusta, vaan heille kirjoitettaessa keskitytään aatetta edistäviin kysymyksiin. Monikultturisteille puolestaan on esitettävä kansallismielisyys peruslähtökohdista asti. Huomioi aina lukijan tietotaso ja kirjoita sen mukaisesti.

  Kirjoita kirjakieltä

  Kansallismielisiä pyritään leimaamaan huonosti koulutetuiksi, joten heidän mielipiteitäkään ei muka pitäisi ottaa vakavasti. Huoliteltu kirjakieli antaa edullisen ja uskottavan kuvan kirjoittajastaan. Älä käytä kirjoituksessasi murretta tai slangia ellei asiasisältö sitä erityisesti vaadi.

  Ole huolellinen

  Oikolue kirjoituksesi monta kertaa ennen kuin päästät sen julkisuuteen. Huolimattomasti tehty ja kirjoitusvirheitä vilisevä kirjoitus romahduttaa uskottavuuden, vaikka sisältö olisikin asiallinen. Kiinnitä erityistä huomiota yhdyssanoihin.

  Pyri selkeyteen

  Tiivistä sanomasi selkeään asuun: karsi tekstistäsi turhat itsestäänselvyydet, poista tarpeettomat sanat ja lauseet. Älä kikkaile käsittämättömillä sivistyssanoilla, sillä tarkoituksesi on tulla ymmärretyksi. Valitse mieluummin kansallinen kuin vierasperäinen sana. Vältä liian pitkiä ja raskaslukuisia kappaleita. Lehtiartikkeleissa väliotsikot keventävät tekstiä ja hyvin tehty ingressi tiivistää sisällön sekä houkuttelee lukemaan.

  Mene suoraan asiaan

  Älä jaarittele, vaan iske suoraan asian ytimeen. Huono avausesimerkki: ”Tässä kirjoituksessani aion kertoa teille monikulttuurisuudesta…” Esitä mieluummin vaikkapa hätkähdyttävä tosiasia tai ajatuksia herättävä kysymys, johon lähdet etsimään vastausta. Yritä saada lukija kiinnostumaan asiastasi: maltillisen provosoiva lennokkuus herättää mielenkiinnon. Kiinnitä huomioita myös kirjoituksesi lopettamiseen. Viimeisessä virkkeessä voi olla vaikkapa ytimekäs toteamus tai johdatteleva ajatusviritelmä.

  Vältä perusvirheitä

  Tutustu äidinkielen kielioppiin ja opettele perusasiat. Älä koskaan kirjoita tekstiäsi isoilla kirjaimilla sillä niitä käytetään vain virkkeiden ja erisnimien alussa. Kiinnitä huomiota välimerkkien käyttöön: pyri monipuolisuuteen, mutta vältä ylilyöntejä. Huuto- ja kysymysmerkkejä ei naputella peräkkäin hillittömiä määriä, vaan ainoastaan yksi merkki käyttökertaa kohti. Älä käytä liikaa huutomerkkiin päättyviä lauseita, sillä se synnyttää kiihkoilevan vaikutelman. Vältä myös kuluneita sanontatapoja.

  Harjoittele

  Hyväksi kirjoittajaksi tulee vain harjoittelemalla: Kirjoita päivittäin ja pidä vaikkapa päiväkirjaa. Tee yhteiskunnallisia artikkeleita ja lähetä niitä julkaistavaksi esimerkiksi Suomen Sisun kotisivulla ja painotuotteissa. Kun kirjoitusvarmuus kasvaa, kannattaa osallistua aktiivisesti keskusteluun sanomalehtien yleisönosastoilla ja internetissä. Noudattamalla oheisia ohjeita kirjoituksesi pääsevät paremmin läpi julkisuudessa.

 5. Nimetön Says:

  Saatanan paskat.

 6. Nälkäkorpi Says:

  Linkissä lisää tästä aiheesta.

 7. Nimetön Says:

  Haista kommari vittu.

 8. Nimetön Says:

  Perussuomalainen natsi maan paossa:

  http://www.kaleva.fi/plus/Uusnatsihenkinen_liike_alkoi_Oulusta_773412+0#kommentit

 9. Nälkis-fani Says:

  Nälkäkorvelta haluaisin tuosta postauksen.

 10. antissmannekiini Says:

  En voi vaikuttaa Nälkäkorpeen eikä hän ole selvästikkään oikeaoppinena antifasisti, pikemmin uusfasistikokoomuslainen.

 11. Nimetön Says:

  Haise vitulle.

 12. Kokoomuslainen Says:

  Ei Nälkäkorpi ole kokoomuslainen vaan Panu Högglund. Hän on kai demari tai jokatapauksessa jonkinsortin vasemmistolainen.

 13. Nimetön Says:

  Miten niin, onko todisteita kans?

 14. Nimetön Says:

  On, montakin. Lukisit vieraskirjaa…siellä totuus asioista on sanottu ja kuka pitää mitäkin blogia. Höglund, Bäckman, Hietanen, Niemelä, Molari, Lievemaa. Samaa vasuriroskasakkia kaikki. Mokuttavat Suomen autiomaaksi kymmenessä vuodessa tai myyvät maan ryssille.

 15. Nimetön Says:

  Paskat, kämmynistit itse täällä huseraavat. Koska heillä ei oo oikeeta vihollista heidän täytyy keksiä niitä itse. Täällä haisee natsirotalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: