Natsit uhkaavat väkivallalla

SS mies Lahtinen uhkaa SS lyhenteen käyttäjää rankaisu toimilla.

 

Yleisenä huomiona totean ensikin että lyhenteen ”SS” käyttäminen Suomen Sisusta katstoaan vihamieliseksi teoksi ja hyökkäykseksi ja sitä käyttämällä saa asianmukaisen kohtelun. Lyhyemmät muodot ovat joko virallinen lyhenne SuSi tai puhekielinen Sisu.

 

Tämä fasistinen määräys on todisteena natsijärjestön vallankumous aikeesta ja väkivaltaisesta luonteesta. SS mies PerusSuomalainen Nuori Teemu Thule Lahtinen harrastaa ammuntaa kuten muutkin SS miehet. Lahtinen puolustaa ampuma aseen omistusta kirjoituksissaan. Käyttää nimeä Thule SS kirjoituksissaan. Valehtelevat foorumissaan ettei junassa väkivaltaisesti uhkaillut sika muka voisi olla SS mies. Mutta on selvää että kaikki SS miehet uhkailevat muitakin kuin Japanilaisia turisteja. Kirkkoherra Molaria on uhkaillut Stenholm niminen SS mies ja nyt Lahtinen uhkaa kaikkia meitä jotka SS lyhennettä haluamme käyttää väkivallalla. Ne ovat typeriä koska tekevät kaikki julkisesti inter-netissä. Niillä on noussut urea pää nuppiin kaikilla.

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

15 vastausta to “Natsit uhkaavat väkivallalla”

 1. Nimetön Says:

  Lahtinen esiintyy maltillisena mutta on sisun pääjehuja. Pahinta sakkia ovat nämä jotka esiintyvät maltillisina. Ei ole maltillista natsia koska natsismi uhkaa länsimaista sivistystä sekä kristillisiä lähimmäisenrakkauteen perustuvia arvojamme. Hitler melkein tuhosi länsimaisen sivilisaation ja nyt nämä pölvästisisulaiset pyrkivät Hitlerin apajille.

 2. Nimetön Says:

  Kuvasta näkee mitä se on vailla. Geenit ei muuten mene rotupuhtaille jälkipolville jotta täytyy uhota netissä ja esittää suurta isänmaallista sankarismiestä. Tsuhnajätkä, ei ole liukkailla kuunaan käynyt, ei valkkyyria tuommoista pösilöä petiinsä ota.

 3. Nimetön Says:

  Tuo on kunnian loukkaus.

 4. LOL Says:

  Hupaisa blogi ;D

  Mutta asiaan. Elikkäs on sinun kaltaisiesi monikultturistien vika, jos Oikeat Natsit pääsevät valtan, sillä te annatte maahanmuuton ongelmien vain paisua ja paisua. Lopulta kantaväestö kyllästyy, ja Oikeat Natsit luonnollisesti käyttävät tilaisuuttaan hyväkseen.
  Eli suurkiitos Sinulle ja aate tovereillesi!

 5. Nimetön Says:

  Tää on natsien oma blogi, millä ne haluavat antaa kuvan idiooteista vastustajista. Olet sinä LOL harvinaisen tyhmä mies tai nainen, jos sitä et heti tajunnut. Ei kukaan tällaista paskaa voi tosissaan kirjoittaa, kämyjen hämytouhua tää on.

 6. Hellbilly Says:

  Trolli mikä trolli, mutta pakko on sanoa. Oli sitten mokuttaja, mokukriittinen, natsi, kepulainen tai kommunisti, olisi kai hyvä opetella kirjoittamaan oikein. Aloita vaikka yhdyssanoista.

 7. Nimetön Says:

  Natsien oma blogi.

 8. Nimetön Says:

  SAFKA on natsien oma parodia ja tämä on parodian parodia, ymmärrättekö?

 9. Leo Sammallahti Says:

  Natsi vittuilee huonolle natsitrollille. Tama on hyva todiste siita miksi Suomen juutalaisten ja mustalaisten ei tarvitse huolehtia nykyisesta natsiliikkeesta.

 10. Aakula-fani Kalliosta Says:

  Aakulan ja Tabermanin linja on selvä: Suomi suomalaisille, puhdas Suomi. Rotupuhdas.

 11. Johan nes Bäbbels Says:

  Sharia Suomeen ja Suomi Venäjän provinssiksi.

 12. Docent Bätmän Says:

  Hei Karjalasta heilin minä löysin löysin Jönden suuren karvaisen.

 13. Vihreä Surrealisti Says:

  http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/03/23/monokulttuurisuus/#comment-660

  surreal kommentoi:

  26.3.2009 6.52

  Markku Stenholmilla on todella outo tapa valehdella ympyrät neliöiksi puolustellessaan rasistista Suomen Sisu järjestöä, johon hän kuuluu ja jonka keskustelufoorumin moderaattorina hän on toiminut.

  On selvää, mitä tarkoitetaan. Hän haluaa vain sotkea selkeitä termejä epä-älyllisellä ja läpinäkyvällä kielipelillään siitä mitä ”mukamas on tarkoitettu” luonnollisella sukupuoli-identiteetillä. Älä viitsi pitää muita noin tyhminä. Täysin läpinäkyvää, ymmärrätkö?

  Tällainen retorisointi on hänelle yleistä. Hän on väittänyt mustaa valkoiseksi myös koskien ”kansojen luonnotonta sekoittumista”. Suomen Sisun vanhassa, vuodelta 2001 olevasta umpirasistisesta periaateohjelmasta käy täysin selväksi, mitä noilla sanoilla tarkoitettiin. Asialle on myös vahvennus vuosien takaisesta YLE:n ajankohtaisohjelmasta, jossa silloinen puheenjohtaja Teemu Lahtinen kommentoi asiaa.

  Tuon periaateohjelman, sekä silloisen puheenjohtajan sanojen vastaisesti Markku Stenholm on toistuvasti ja useammassa otteessa valehdellut ettei mitään sellaista olisi tarkoitettu. Senkin jälkeen kun hänelle on selkeästi osoitettu esim. vanhaa periaateohjelmaa referoimalla, että hän on asiasta väärässä.

  En tiedä onko hän tässä kysymyksessä oikeasti noin naiivi/sokea vaiko laskelmoivan epärehellinen.

  Veikkaan jälkimmäistä. Hän haluaa kiillottaa edustamansa rasistisen järjestön imagoa hyväksyttävämmäksi, samanaikaisesti tosin ollen tietoinen kaapista löytyvistä luurangoista. Kaapin, jonka oven hän haluaa tällaisella retorisoinnilla ja sanapeleillä yrittää pitää visusti kiinni. Kyse on epärehellisyydestä.

  Totuus näkyy vaikkapa siitä t-paidasta, jota SS on vuosikaudet kaupitellut kotisivullaan, jossa on hymyilevä valkoinen hymiö, mutta mustaa ja valkoista väriä yhdistävällä naamalla onkin suu mutrussa. Markku Stenholm eittämättä yrittäisi senkin retorisoida vain harmittomaksi pilaksi tai muuksi sellaiseksi, vaikka kyse on ilmiselvästä rasistisesta viestinnästä.

  Jos Markku Stenholm ei pidä siitä, mitä Suomen Sisu on ollut ja mitä SS edelleen on (katsokaa vaikkapa SS:n jäsenten täysin rasistista keskustelua heidän foorumillaan, jonka MS yrittää retorisoida pois sillä, että eivät kaikki rasistiset keskustelijat kuulu Sisuun, osa vain), niin silloin rehellinen reaktio olisi joko yrittää näkyvästi vaikuttaa siihen mitä Sisu on tai erota järjestöstä, eikä noin läpinäkyvästi valehdella tosiasioista, kuten hän on valinnut toimintatavakseen.

 14. Opinhaluinen Says:

  Az asialla.

 15. Vaara vaanii !!! Says:

  Tämä blogi on SURSOTAR-ansa. TEPP:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: