Halla-aho väkivallasta

Nimi :Jaakko

Mitä teen :Viritän keskustelua

Viesti :”Pelottavaa on vain se, että poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän kiviä nakkelevalle ihmissaastalle. Itse vasemmistohuligaanihan on vain liikaa amerikkalaisia elokuvia nähnyt hyytelötytinä, joka kaatuu puhaltamalla.”

Sinun mielestäsi oikeusvaltiossa siis pitää ampua humalaiset riehaantuneet teinit? Eikös tätä harjoiteta lähinnä Kiinassa, Brasiliassa ja muissa kehitysmaissa, ei oikeusvaltiossa?

24. toukokuuta 2006 22:24:33

Vastaus: Toin kärjistyksellä julki närkästykseni siitä, että loputtomaan monimutkaistamiseen ja selittelyyn vajonnut yhteiskunta ei enää kykene vastaamaan väkivaltaan väkivallalla. Kiviä heittelevä saasta, valkoinen ja musta, ei usko muuta kieltä kuin voimaa. Kääntäen: saasta heittelee kiviä, koska se tietää, että järjestäytynyt yhteiskunta ei kykene tekemään vastarintaa. Barbaari ei siitä rauhoitu, että sen päätä silitellään. Päinvastoin barbaari oppii, että riehumalla saa tahtonsa läpi. Se, että länsimainen yhteiskunta matelee barbaarien edessä, on varmin tae barbarian jatkumiselle ja kiihtymiselle.

8 vastausta to “Halla-aho väkivallasta”

 1. Lachtari Says:

  Kiitos vaan että kopioit! Mikset linkkaa suoraan?

  http://www.halla-aho.com/scripta/guestbook/vieraskirja75.html

  AL

 2. Halla-ahon kynästä Says:

  * ”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.” (Katuhäirintää käsittelevässä kirjoituksessaan Scriptassa 17. lokakuuta 2003 jouduttuaan itse seksuaalisen häirinnän uhriksi)[21]

  * ”Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät. Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.” (Scriptassa 20. joulukuuta 2006, viittaa työministeriön maahanmuuttopolitiikan johtajaan Mervi Virtaseen, RKP:n kansanedustajaan Eva Biaudet’hen sekä tuolloiseen työministeri Tarja Filatoviin)[22]

  * ”Sanon aivan suoraan, että jos maahanmuuttajajengi raiskaa Rosa Meriläisen, minä olen tapauksesta yksinomaan iloinen. Olen valmis sanomaan tämän suoraan aivan koska, missä ja kenelle tahansa. Pystyn myös perustelemaan sen: Se on moraalisesti oikein, koska Meriläisen kaltaiset ihmiset ovat syyllisiä siihen, että noita tyyppejä tulee Suomeen. Se vähentää raiskaajien Suomessa oloon syyttömien naisten tilastollista todennäköisyyttä tulla raiskatuksi. Se on opettavaista.” (Scriptassa 20. joulukuuta 2006. Halla-aho poisti huomiota herättäneen kohdan puoli vuorokautta sen jälkeen, kun se oli julkaistu)[23]

 3. Antifascisti Says:

  Ja tuo on vapaana? Ei voi olla.

 4. Lachtari Says:

  Halla-ahoa yritettiin vankilaan mutta turhaan. Vihreätnaiset yritti mutta Halla-aho sai pelkkiä sakkoja.

 5. Psykologiaa Says:

  http://tiedostamaton.net/defenssit/projektio.html

  ”Kun omat seksuaaliset impulssit projisoidaan toisiin ihmisiin, ei seksuaalisten asioiden tietoinen ajattelu tunnu niin ahdistavalta, onhan kyse muiden ihmisten seksuaalisuudesta, ei omasta seksuaalisuudesta.”

  Siinä selitys sille miksi rotutohtori Halla-aho on kiinnostunut mustista aukoista, neekerien peniksistä ja raiskauksista.

 6. Lachtari Says:

  Panin hommawatchille kiitos sinulle Psykologiaa!

 7. Antifascisti Says:

  Lainauksia Halla-ahon Internetiin laittamista kirjoituksista:

  ”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko sitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.”

  ”Aseet näyttävät mageilta; niissä on erittäin hienoa, mieltä hivelevää mekaniikkaa; niistä kuuluu tyydyttäviä naksahduksia ja lonksahduksia; öljy, metalli ja öljytty metalli tuoksuvat hyvälle; palava ruuti tuoksuu hyvälle; aseen potkaisu tuntuu hyvältä.”

  ”Minä ainakaan en mene väliin, jos näen jossakin pahoinpitelyn tai raiskauksen. – – Yksi syy on se, että raiskaajat ja pahoinpitelijät, jotka yleisillä paikoilla suoritettavissa akteissa pääsääntöisesti ovat kolmannen maailman tulokkaita, ovat yleensä aseistettuja ja erittäin halukkaita vahingoittamaan ja tappamaan. – – Toinen ja luultavasti tärkeämpi syy on se, että en vähäisimmässäkään määrin halua riskeerata tilannetta, jossa joutuisin maksamaan jollekin Afrikan sarven ihmissaastalle vahingonkorvauksia ”kivusta ja särystä”. Tuollaisessa tilanteessa voisin hyvin kuvitella menettäväni kokonaan itsehillinnän ja ottavani hengiltä sekä tuomarin, kipua ja särkyä kärsineen saastan että häntä puolustavan oikeusavustajan.”

  ”Pelottavaa on vain se, että poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän kiviä nakkelevalle ihmissaastalle. Itse vasemmistohuligaanihan on vain liikaa amerikkalaisia elokuvia nähnyt hyytelötytinä, joka kaatuu puhaltamalla.”

  ”On mukavaa, että ampuessaan kehittyy paremmaksi ampujaksi, mutta tämä ei ole minulle mitenkään ensiarvoista harrastuksessani. Pääasialliset kiksit irtoavat itse toiminnasta ja sen oheistoiminnoista.”

  ”Mitä kala tekee? Ui. Miten kalan uiminen lopetetaan? Pannaan kala päiviltä. Mitä vasemmistohuligaani tekee? Heittää kiviä. Miten vasemmistohuligaanin kivenheitto lopetetaan?”

  ”Ikävä kyllä siistien ratkaisujen aika on ohi. Monikulttuuriutopian ansiosta huono kehitys on jo siinä pisteessä, että konflikti (joka tulee yhtä varmasti kuin huomisaamu) ei tule syttymään Välimerellä vaan Euroopan sydämessä.”

  ”Toin kärjistyksellä julki närkästykseni siitä, että loputtomaan monimutkaistamiseen ja selittelyyn vajonnut yhteiskunta ei enää kykene vastaamaan väkivaltaan väkivallalla. Kiviä heittelevä saasta, valkoinen ja musta, ei usko muuta kieltä kuin voimaa. Kääntäen: saasta heittelee kiviä, koska se tietää, että järjestäytynyt yhteiskunta ei kykene tekemään vastarintaa. Barbaari ei siitä rauhoitu, että sen päätä silitellään. Päinvastoin barbaari oppii, että riehumalla saa tahtonsa läpi. Se, että länsimainen yhteiskunta matelee barbaarien edessä, on varmin tae barbarian jatkumiselle ja kiihtymiselle.”

  ”- – logiikantaju johtaa itsestään samoinajatteluun. Kaikki loogiset reitit johtavat yhteen pisteeseen. Maahanmuuttopolitiikkaa koskevat erimielisyydet johtuvat siitä, että osalla on logiikantajua ja osalla ei. Sitä en tiedä, voiko loogista ajattelua opettaa sellaiselle, joka ei sitä osaa. Kyseessä saattaa olla samanlainen kytkentävirhe kuin synnynnäisessä värisokeudessa.”

  ”Itse asiassa mikään ei viittaa siihen, että ihmisten yhtäläinen arvokkuus (tai ylipäänsä arvokkuus) olisi mitään muuta kuin ajallemme tyypillinen konventio ja julistus, samanlainen kuin menneiden aikojen aksioomat: ”aurinko kiertää maata”, ”paavi on erehtymätön”, ”naisella ei ole sielua”, ”itsetyydytys aiheuttaa likinäköisyyttä”. Jälkimmäisiin on aikanaan uskottu aivan yhtä sokeasti kuin nykyään samanarvoisuuteen. Niiden tueksi on ollut yhtä vähän mitattavaa evidenssiä kuin on samanarvoisuuden tueksi.”

  ”Minun mielestäni on aivan outo ja loukkaava ajatus, että Esko Valtaoja ei olisi arvokkaampi kuin joku Juha Valjakkala, Helena Lindgren tai asematunnelissa seinää kannatteleva maahanmuuttaja.”

  ”Kunnes joku kertoo minulle, että miten niin kaikki ovat samanarvoisia, olen edellä sanotusta seuraten sitä mieltä, että erilaisuus on eriarvoisuutta ja että kaikki ovat eriarvoisia. Sen sijaan, toisin kuin egalitaristit kuvittelevat, eriarvoisuudesta ei seuraa vähempiarvoisten kaasuttaminen, ellei kaasuttamiselle ole muuta pätevää syytä.”

  ”Ei ole mitään syytä olla uskomatta, että ”tasa-arvo”, ”suvaitsevaisuus” ynnä muu meille juuri nyt tärkeä päätyy menneen maailman älyttömyyksien pitkään listaan maata kiertävän auringon, paavin erehtymättömyyden, naisen sieluttomuuden ja itsetyydytyksen aiheuttaman likinäköisyyden seuraksi.”
  ”Kaisaniemenpuiston pelottavuus johtui siitä, että sen olivat ottaneet tukikohdakseen ja metsästysmaakseen tummahipiäiset ja useasti veitsin aseistautuneet nuoret miehet.”

  ”Joka tapauksessa oli kaikkien osapuolten kannalta erinomaisen hyvä asia, että työperäinen mieshenkilömme oli sitä sorttia, joka käy veitsi kädessä vain yksinäisten naisihmisten kimppuun, eikä sellainen, joka ryhtyy ylivoimankin edessä puolustamaan oikeuttaan periä öisen puskapiirakan muodossa hyvitystä siirtomaa-ajan vääryyksistä ja yhteiskuntamme syrjivistä piilorakenteista.”

  ”Turun käräjäoikeus oli kuitenkin viisaampi ja tuomitsi miehen maksamaan tamperelaiselle ja turkulaiselle eläimelle 450 euroa korvauksia kivusta ja särystä.” [Halla-aho käyttää maahanmuuttajasta nimitystä ”eläin”]

  ”Ymmärrän kyllä niitä ihmisiä, jotka eivät halua lukea juttujani, mutta minun on vaikea ymmärtää sitä lukuisaa joukkoa, joka ei lue mutta silti kommentoi. Ongelma on mielestäni edustavuus. Joukkue ei etnisesti edusta sitä, mitä Ranska on tänä päivänä, hyväksyttiin neekeri ranskalaiseksi tai ei. Lisäksi mielestäni on ihan aiheellista kysyä, onko neekeri samassa mielessä ranskalainen kuin Jean-Pierre, jos neekeri on tullut paikalle 30 vuotta sitten, ja jos hänen ainoa reaalinen roolinsa yhteiskunnassa (gettoriehunnan lisäksi) on urheilla Ranskan hyväksi.”

  ”Sivun johdannossa mainitaan, mitä asioita kirjoitukseni pääasiassa koskettelevat. Olen myös sanonut olevani yhden asian ehdokas. Kuten olen ennenkin sanonut, en usko, että virtaa saadaan käännettyä millään muulla kuin yhden asian liikkeellä, joka saa suuret puolueet pelästymään äänisaaliinsa puolesta. Lisäksi se, että joku ryhtyy eduskunnan tasolla laukomaan asioita, joista kaikki ovat kusi sukassa hiljaa, mitä todennäköisimmin alentaa periaatteessa fiksujen mutta vähän arkojen poliitikkojen kynnystä ryhtyä itsekin puhumaan niistä.”

  ”Mielestäni se, että Euroopassa on väestöelementti, josta lähes puolet ilmoittaa annattavansa sharia-lakia, ja joka saavuttaa enemmistön Euroopan suurimmissa kaupungeissa seuraavan sukupolven aikana, ja ennen kaikkea se, että kukaan ei virallisesti ole tästä huolissaan, on Suomen ja koko Euroopan polttavin ongelma.”

  ”Tiedetäänhän, että monissa maahanmuuttajaperheissä vaimo viettää aikansa kotona (eikä kuluttamassa), jolloin perheen koko potti tilitetään isännän viihdekassaan. Tämä ei voi olla toimeentulotuen tarkoitus.”

  ”Nopeimmin kasvavat maahanmuuttajaryhmät, toisin sanoen tulokkaat Lähi-Idästä ja Afrikasta, ennen kaikkea muslimit, koristavat rikollisuus- ja työttömyystilastojen kärkisijoja, ja ongelmien on nähty kärjistyvän entisestään Euroopassa syntyneiden, toisen ja kolmannen polven siirtolaisten keskuudessa.”

  ”Eurooppalainen suvaitsevaisuus esimerkiksi islamilaista barbariaa kohtaan ei maltillista tulijoita vaan yllyttää heitä vaatimaan lisää. Perääntyminen johtaa vapaan ja suvaitsevaisen Euroopan tuhoutumiseen. Vastarintaan on noustava nyt.”

 8. Vihreä Surrealisti Says:

  Halla-aho on pelannut pelinsä ja varsinkin kannattajat ovat yhteiskunnalle vaaraksi. Halla-ahon jalanjäljissä syntyvät pienet puolueet pitävät sisällään natseja ja rasisteja. Muutos 2011 -puolueen ohjelma on kansallissosialistinen. Perussuomalaisten liepeillä pyörii skinheadeja ja natseja. Suomen puoluekartta on selkeä. Kansa tietää keitä kannattaa äänestää. Toivottavasti halla-aholaiset eivät menesty. Se olisi maalle haitaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: