Päällikkö kertoo miten homma kusee

Päällikkö Mäki-Ketelä kirjoittaa tämmöistä Homma foorumissa:

Kirjoitan tämän ihan ”yksityishenkilönä”, en siis Muutos 2011 ry:n puheenjohtajana tai missään muussakaan vastaavassa roolissa. Kirjotukseni ei muutenkaan liity sinänsä Muutokseen, vaikkakin tiettyjä yhtymäkohtia varmasti löytyy.

Olen nyt vajaan vuoden ajan tarkkaillut tätä maahanmuutto- ja maahanmuuttokritiikkisceneä hyvin aktiivisesti ja turhankin läheltä. Hiljalleen tietyt piirteet ovat alkaneet häiritä minua voimakkaasti.

Ensimmäinen häiritsevä seikka on jatkuva eripura, riitaisuus ja kyvyttömyys oikeastaan minkäänlaiseen yhteistyöhön. Tämä koskee sekä yksittäisiä henkilöitä että asian ympärille syntyneitä ryhmittymiä. Joko ollaan ylimmät ystävykset kilvan toista ylistäen tai sitten ollaan ihan helvetillisissä riidoissa. Lopputulos on nyt kaikkien nähtävissä. Siis se, että mitään lopputulosta ei ole. Mitään maahanmuuttokriittistä rintamaa ei todellisuudessa ole. On vain pieniä soluja ympäri Suomen. Yleensä ne ovat yhden tai kahden ihmisen muodostamia pesäkkeitä.

Todellisessa maailmassa riita, eripura ja keskinäinen hankaus jatkuvat päivästä toiseen. Ihmisiä haukutaan aivan yleisesti eri palstoilla, heistä levitellään perättömiä valheita, heidän nimissään kirjoitetaan kaikenlaista paskaa jne.. Erityisen typerä ja ärsyttävä piirre on se, että niitä ihmisiä, jotka uskaltavat kirjoittaa ihan omalla nimellään, lyödään kahta kauheammin. Esimerkkeinä tästä vaikkapa KMruuska, Jussi Jalonen, Harri Eerikäinen tai Juha Mäki-Ketelä.

Eniten minua kuitenkin hämmästyttää se saamattomuus, joka tähän sceneen liittyy.

Esimerkiksi Hommafoorumilla on puuhattu kaikenmaailman mielenosoituksia, kesätapahtumia, asiantuntijaluentoja sun muita. Mitä on saatu aikaiseksi? Onko yksikään näistä hankkeista toteutunut? Aikaiseksi ei ole saatu käytännössä mitään. Ei yhtään mitään.

Itse olen lupautunut lähtemään mukaan toteuttamaan useampaakin hanketta ja pyytänyt porukkaa ottamaan yhteyttä, jos kiinnostaa tulla mukaan. Ei ole yhteydenottoja kuulunut. Hommafoorumilla kyllä ideointia riittää kuukaudesta toiseen. Kaikissa hankkeissani olen saanut havaita, että ideoitsijaa riittää, mutta tekijämiehiä ja –naisia ei ole.

Samaan aikaan hommafoorumilla jatkuu keskustelu siitä, kuinka turvapaikanhakijoiden vastaanottaminen ja sijoittaminen takkuaa, tulee kalliiksi ja aiheuttaa erilaisia ristiriitoja. Niinhän se tekee. Ongelma vain on se, että asiat eivät muutu sillä, että hommafoorumille postataan jatkuvasti lisää ongelmista kertovia uutisia. Eiköhän meidän, jotka tätä foorumia luemme, tietoisuus asiasta ole jo ihan riittävä vai olenko väärässä?

Ongelma tässä Hommassa^^^ on nyt vähän sama kuin rakennustyömaalla, jonne kuorma-autot tuovat tauotta rakennustarvikkeita, joita kukaan ei käytä. Ei ole ketään rakentamassa. Ensin tuodut rakennustarvikkeet hautautuvat uusien alle, homehtuvat, lahoavat ja muuttuvat käyttökelvottomiksi.

Rakentajat puuttuvat myös Hommasta^^^. Siksi minusta tuntuu päivä päivältä enemmän, että hommawatchilla ollaan oikeassa: homma kusee.

Pitäisiköhän asialle alkaa jo vihdoin ja viimein tekemään jotakin? Ja tällä en tarkoittanut sitä, että aletaan taas v*ttuilla ympäröivälle maailmalle viiteenkymmeneen eri ketjuun Hommafoorumilla tai kirjoitetaan siitä, että muslimit käyvät moskeijassa. Eiköhän se jo ole tiedossa.

Pallo on teillä. Ei pelkästään minulla tai muutamalla muulla

Avainsanat: , ,

5 vastausta to “Päällikkö kertoo miten homma kusee”

 1. Hompanssiforumisti Says:

  Sietääkin mennä kun noin vähästä alkaa itkettää.

 2. Lachtari Says:

  Ne on idiootteja.

 3. Valkea joulu Says:

  http://www.network54.com/Forum/171225/message/1116425136/Kansallismielinen+ohjelma%2C+p%E4%E4t%F6ksenteosta%2C%20+osa+1

  May 18 2005 at 5:05 PM   Päivän Valkeus (no login)

  On myös olemassa elintärkeitä kansallismielisyyden ydinasioita, joissa ei saa valita tehottomampaa vaihtoehtoa missään tilanteessa, minkään syyn takia, nyt tai tulevaisuudessa. Näihin kuuluu mm. kansan geneettisen sekoittumattomuuden periaate. Jos mikä tahansa km.-kokous missään muodossa, minkään verukkeen nojalla esittää mitään suomalaisten sekoittumista muihin kansoihin lisäävää, edistävää tai siihen tähtäävää, kukaan kansallismielinen ei missään muodossa, osittain tai kokonaisuudessaan saa noudattaa kyseistä esitystä.

  Kansallismielisten kaikki suhteet kyseisen päätöksen tehneisiin on katkaistava lopullisesti. Heitä ei saa tukea tai auttaa millään tavalla, ei suoraan tai epäsuorasti. Jos heidän toimintaansa voidaan vaikeuttaa, sitä on vaikeutettava. Ei ole välttämätöntä tietää miksi em. kokous teki vahingollisen päätöksensä, mutta se on pyrittävä selvittämään. Oliko kyseessä korruptio, soluttautuminen tai jokin muu syy. Mikä syy onkin, suhtautuminen heihin säilyy joka tapauksessa samana. Suomalaisten geneettisessä sekoittumattomuudessa ainoastaan ne vaihtoehdot ovat sallittuja ja mahdollisia, jotka aikaisempaa tehokkaammin säilyttävät suomalaisten sekoittumattomuuden muihin kansoihin.

  – Tehokkaan ideaalin valitseminen. Jos tiedämme, että on jokin keino, joka on tehokkaampi kuin nykyiset keinot, mutta me emme vielä pysty toteuttamaan sitä, meidän on valittava se tehokkaaksi ideaaliksi. Silloin käytämme niitä keinoja, jotka ovat mahdollisimman lähellä ideaalia keinoa ja pyrimme jatkuvasti lähemmäs parasta mahdollista keinoa, eli ideaalista keinoa. Esim. geenitestit ovat tehokkain ja tarkin keino suomalaisten määrittämiseksi. Emme pysty vielä ottamaan käyttöön geenitestejä, mutta sitä kohti on pyrittävä hellittämättömästi. Näin saamme karsittua esim. ne hakijat, jotka ovat arabien ja suomalaisten sekoituksia, mutta joille luonto on suonut siniset silmät ja vaalean tukan. Näin saamme mukaan esim. ne aidot suomalaiset, joilla on sattumalta ruskeat silmät. Ja muutenkin pystymme määrittelemään tehokkaasti ja puolueettomasti suomalaisen yhteisömme ja sen rajat.

  -Joku muistuttaa minua siitä, että läheisten kansojen välillä geneettiset rajat ovat enemmän tai vähemmän liukuvia. Niin ovatkin, mutta päätöksellä rajat on vedettävä johonkin, ja rajan on oltava mahdollisimman lähellä suomalaisia ja sisällytettävä suomalaiset. Sen on oltava pitävä ja pysyvä. Hatara ja epämääräinen raja ei auta meitä ollenkaan, päinvastoin, tuudittaa väärään turvallisuuden tunteeseen kansan sekoittuessa pikkuhiljaa olemattomiin.

  – Kaikkien keinojen käyttäminen. On käytettävä kaikkia keinoja, oikeistolaisia, vasemmistolaisia, täysin uudenlaisia, vanhoja, poliittisia, ei-poliittisia, tieteellisiä, “maalaisjärjellisiä”, demokraateilta ja diktaattoreilta opittuja, historiasta löydettyjä, tulevaisuutta ennakoivia tai mitä muuta tahansa mikä toimii ja on tehokasta. Mikään ideologinen tai uskonnollinen tai jokin muu syy ei saa rajoittaa käyttämiämme keinoja. Käyttämiämme keinoja on pyrittävä kehittämään aina kun se on mahdollista.

 4. Lachtari Says:

  Kopsasit tuon Hommawatchilta saatanan aivo kääpiö.

  AL

 5. Antifascisti Says:

  Kauheaa rotuteoriaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: